top of page

ASBEST VERWIJDEREN, ASBEST DAK REGIO LEUVEN? KIES VOOR FLORENTIN ASBESTVERWIJDERING HULDENBERG

REGIO LEUVEN, HEVERLEE, NEERIJSE EN VERDER

Laat asbest verwijderen door een vakspecialist!

Asbest golfplaten? Asbest op uw dak, schoorsteen of aan uw gevel? Vroeger werd asbest voor heel wat toepassingen vrij gebruikt, omdat het een sterk en vuurbestendig materiaal is dat goed isoleert. We weten helaas ondertussen allemaal hoe gevaarlijk de aanwezigheid van asbest is in uw woning voor uw gezondheid. Florentin Renovatiewerken Huldenberg is gespecialiseerd in asbestverwijdering in regio Leuven, Heverlee, Neerijse en verder.

Asbestverwijdering

Zelf asbest verwijderen?

Zelf asbest verwijderen is zeker geen goed idee. Wanneer asbest stuk gaat, komen er vezels vrij die levensgevaarlijk zijn bij inademing. Deze klus moet dus op een uiterst zorgvuldige manier gebeuren, zonder blootstelling aan vrijkomende asbestvezels en zonder risico voor de omgeving. Wilt u snel én veilig van asbest af? Laat asbestsanering daarom altijd over aan een vakman met kennis van zaken.

Gecertificeerd asbestspecialist

Florentin Renovatiewerken heeft een certificaat behaald in het veilig verwijderen van asbest. Als gecertificeerd asbestspecialist verwijderen wij asbesthoudende materialen bij de renovatie van daken en gevels, volgens de strenge geldende normen. Hiervoor schakelen we een speciale asbestcontainer in om het verwijderde asbest te transporteren naar een afvalplaats.

ASBEST VEILIG VERWIJDEREN? VRAAG EEN OFFERTE AAN BIJ FLORENTIN RENOVATIEWERKEN!

bottom of page